Hoe werkt het?

Kies je huurperiode

Kies de datum en tijd waarop je de bestelling wilt ophalen en terugbrengen. Komen de openingstijden je niet uit? Neem dan even contact met ons op om te kijken of er een ander moment is waarop je de spullen kunt terugbrengen of ophalen. De prijzen op onze site passen zich automatisch aan aan de huurperiode die je kiest.

De weergegeven prijzen zijn exclusief btw, berekening van de prijs gaat per dag. Je krijgt bij ons 25% korting op de 2e opeenvolgende huurdag en 50% op alle daaropvolgende huurdagen. Wil je verschillende items voor een verschillende hoeveelheid dagen huren? Neem dan even contact met ons op. Ook als je voor een periode langer dan 7 dagen wilt huren is het handig als je even contact met ons opneemt voor een passende offerte.


Kies je equipment

Kies de items uit die je wilt huren voor je shoot. Als je advies nodig hebt, of niet kunt vinden wat je zoekt, dan kun je ons altijd even bellen of mailen. We helpen je graag. Ook als je liever hebt dat wij de reservering voor je samenstellen kun je ons bellen of mailen. We bereiden je bestelling vervolgens met grote zorg voor. Desondanks raden we je aan om bij het ophalen, je spullen goed te testen, zodat je er zeker van bent dat alles goed werkt en je alles hebt voor je shoot. Daarom kun je bij ons, in overleg, een dag vóór je shoot de spullen komen testen. Hier rekenen wij geen extra kosten voor.


Maak een account aan

Als je winkelmandje compleet is, kun je verder naar de checkout. Hier wordt je gevraagd om in te loggen of een account aan te maken. Maak een account aan met je naam en e-mailadres, je krijgt een mail met het verzoek om je e-mail adres te bevestigen. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen. Als je voor het eerst bij ons huurt vragen we je daarna ook om de volgende gegevens:

-Telefoonnummer
-Volledige naam en adres
-Bedrijfsnaam met BTW- en KVK-nummer

Wil je als particulier bij ons huren? Neem dan even contact met ons op, dan maken we een account voor je aan. We vragen je dan om een kopie van je paspoort en een brief van een officiële instantie zoals bijvoorbeeld de gemeente.

Pas als je account is aangemaakt en door ons is bevestigd kunnen we je bestelling in behandeling nemen.


Je krijgt een bevestiging

Als je bestelling via de webshop is gelukt, krijgt je van ons automatisch een mail met een overzicht van je reservering. We checken vervolgens of alles beschikbaar is. Mocht het zo zijn dat er bepaalde items niet beschikbaar zijn binnen de door jou gekozen periode, dan nemen we contact met je op om te zoeken naar een alternatief. Als alles beschikbaar is ontvang je van ons een mail met de bevestiging dat de spullen voor je klaarstaan op de door jou gekozen datum.